Çayağzı İlkokulu

Belgegeçer :
WEB http://cayagziilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çayağzı Köyü Merkez 35890 Kiraz/İZMİR
VİZYON : Okulumuzu eğitim, bilim ve kültür merkezi haline getirerek Kiraz’ın en nitelikli eğitim kurumlarından biri olmasını sağlamak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin hedefleri doğrultusunda eğitim öğretim hizmetlerini etkin, verimli ve kaliteli şekilde yürüterek toplumsal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, kendine güvenen, yaratıcı ve farklı düşünebilen bu sayede bilgiyi üretip aynı zamanda onu doğru kullanabilen; çevresine saygılı, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi, özgür, değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkele ve inkılaplarına bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimsemiş bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı:1 A.S.M.Lisesi,3 Anadolu Lisesi,6 A.İ.H.L.,2 Kız M.L.,1 Tic.M.L.,1 Tur.M.L.,1 Bursluluk kazana öğrencimiz vardır. 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı:1 A.S.M.L.,6 Anadolu Lisesi,2 A.İ.H.L.,1 Tek.End.M.L ve 1 bursluluk kazanan öğrencimiz vardır. Okulumuz binası 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında dönüştürülerek Çayağzı Ortaokulu ile aynı binada hizmet vermektedir.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün olup;Öğrencilerin % 95´taşımalıdır.
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:35-15:50 Pazartesi 8 saatlik uygulama 08:35-15:00 Diğer günler
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Katı yakıtlı Kalorifer
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okul ilçemizden geçen Alaşehir yolu üzerindedir.Hertürlü karayolu taşıtı ile ulaşım yapılabilir. Okulumuz Kiraz merkeze 11 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimiz ilçe merkezinde ikamet etmekte olup; tutulan servisle ya da kendi özel araçlarıyla okula ulaşım sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Köy yeryüzü şekilleri açısından farklılıklar göstermektedir. Köyde dağlık alanların yanı sıra verimli düz arazilerin bulunduğu görülmektedir. Köyün dağlık alanlarında hayvancılık yapılmaktadır. Dağlık kesimlerde az da olsa kestane ve ceviz ağacı yetiştirilmektedir. Köyün düz alanlarında buğday, mısır ve turşuluk biber ekimi yapılmaktadır. Köyün nüfusu 2200’ dür. Çayağzı köyünde sağlık evi mevcut olup hizmet vermektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çayağzı köyü İzmir’ in Kiraz İlçesine bağlı bir köydür. Köyün ilçe merkezine uzaklığı 11 km’ dir. İlimiz İzmir’e 153 km.’dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :